В мрежата се появиха кадри от срещата на върха на

...
В мрежата се появиха кадри от срещата на върха на
Коментари Харесай

Путин говори на срещата на БРИКС не със своя глас: отново слухове за „двойник ВИДЕО

В мрежата се появиха фрагменти от срещата на върха на БРИКС, на която съветският президент Владимир Путин се появи във формат VKS.

Медиите означават, че звукът на гласа на политика е друг от нормалния. И по този начин, каналът TG на чиновниците на РИА Новости от пула в Кремъл сподели фрагменти от предаването в залата посредством видеовръзка.

Според публицисти, обръщайки се към участниците в бизнес форума на БРИКС, Путин е приказвал " не със своя глас ".

И по този начин, в записа можете да чуете, че думите са необикновени и характерният фасон на речта на президента се е трансформирал.

На оповестения от Кремъл запис обаче гласът звучи познато.

Официално не се оповестяват аргументите за проблемите със звука. Сред неофициалните версии някои медии разпространиха клюки, че един от двойниците на съветския водач може да се е появил в ефир.

Руският политолог Сергей Марков описа своята версия за случилото се. По думите му той е анализирал видеото на президента на Руската федерация от срещата на върха.

Експертът сподели, че видеото като доказателство, че не е същинският Путин, се показва от „ антипутинската мрежа “. Така от опозицията показват, че часовникът на " двойника " не е бил на лявата ръка, което не съответствува с нормалния фасон на президента.

Марков недоумява за какво " двойникът на Путин " ще приказва по видеоконферентната връзка.

„ Антипутинистите изцяло полудяха ". Според Марков такова огромно внимание към личността на ръководителя на Русия припомня за „ култа към личността на Путин “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР