В мрежата се появи клип, на който младо момиче прави

...
В мрежата се появи клип, на който младо момиче прави
Коментари Харесай

Тотално скандално! Студентка врътна фелацио на сцената на клуб за безплатни коктейли

В мрежата се появи клип, на който младо момиче прави орален секс на чужд юноша. Всичко се случва на сцената на нощния клуб РайON в съветския град Томск, оповестява Лайф ру. Непристойният случай бе сниман на видео от гости на клуба. В последна сметка за вакханалията бе упрекната управата на нощното заведение.

В съветските обществени мрежи пишат, че водещите поканили на сцената искащи да вземат участие в конкурс, като премията била карта за посещаване на заведението и безвъзмездни коктейли. Посетителите на клуба, естествено, почнали да снимат състезанието с телефоните си, когато пристрастеностите на сцената се нажежили до алено.



След видяното в мрежата вълна от отвращение и рецензии заля освен победителката в състезанието, само че и уредниците му – жителите на града настояли за жестока разпра.

Директорът на нощния клуб Георгий Шипаков обаче отбрани уредниците. В ефира на радио „ Говорит Москва “ мъжът сподели, че никакъв конкурс по орален секс не е имало. Същността на надпреварата е била, девойките да целуват разсъблечения на сцената мъж по разнообразни елементи на тялото – побеждава онази, която остави по своя сътрудник повече следи от червило.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР