В Москва се провеждат антитерористични мероприятия, въведен е допълнителен контрол

...
В Москва се провеждат антитерористични мероприятия, въведен е допълнителен контрол
Коментари Харесай

В Москва и Подмосковието се провеждат антитерористични мероприятия

В Москва се организират антитерористични мероприятия, въведен е спомагателен надзор по пътищата, съобщи ТАСС, като се базира на кмета на столицата Сергей Собянин.

" Във връзка с постъпващата информация в Москва се организират антитерористични мероприятия, ориентирани към усилване на ограниченията за сигурност. Въведен е спомагателен надзор по пътищата. Възможно е ограничение на провеждането на всеобщи акции. Моля, бъдете съпричастни към подхванатите ограничения ", написа той в канала си в " Телеграм ".

Областният шеф на Московска област Андрей Воробьов заяви, че в Подмосковието също се организират антитерористични мероприятия и са вероятни спомагателни инспекции по пътищата в южно направление.

В цялата Московска област са засилени ограниченията за сигурност, а обстановката се управлява от правоохранителните органи и от Федералната работа за сигурност, разясни губернаторът в своя канал в Телеграм.

Властите на Ростовска област са инструктирали администрацията на град Ростов на Дон и службите за поддръжка на живота да подхващат ограничения, с цел да запазят действието на всички градски системи, заяви губернаторът на Ростовска област Василий Голубев.

" Дадох нужните инструкции на градската администрация на Ростов и службите за поддържане на живота в Ростов да подхващат нужните ограничения, с цел да поддържат естественото действие на всички градски системи. Държим въпроса под надзор и постоянно слушаме отчетите. Още един път апелирам жителите на Ростов да не напущат ненужно домовете си и да не идват в центъра на донската столица ", се споделя в негово известие, оповестено в " Телеграм ".

Малко по-късно губернаторът на Ростовска област съобщи, че са анулирани всички запланирани всеобщи мероприятия в Ростов на Дон. Въвежда се и нова организация на превоза в града поради усложнената конюнктура, оповестява градската администрация.

Междувременно бе обявено,че съветската система за противовъвзушна защита е отблъснала офанзива на безпиполет летателен уред над Курск, съобщи ТАСС, като се базира на известие на регионалния шеф на Курска област Роман Старовойт, оповестено в неговия канал в Телеграм.

Той сподели, че офанзивата с дрона е била от страна на украинските въоръжени сили и е била сполучливо предотвратена от съветската Противовъздушна отбрана. Старовойт благодари на съветските военни за свършената работа.

Старовойт прикани жителите на региона да съблюдават ограниченията за сигурност и да не пипат парчета от дронове, в случай че се натъкнат на тях, а незабавно да оповестят на правоохранителните органи или на службите за реакция при изключителни обстановки.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР