В Москва председателят на АБВ Румен Петков призова за защита

...
В Москва председателят на АБВ Румен Петков призова за защита
Коментари Харесай

В Москва Румен Петков призова за остър отпор срещу съвременните методи на колонизация

В Москва ръководителят на АБВ Румен Петков прикани за отбрана на националните обичаи, полезности, история и стопанска система и изострен отпор против актуалните способи на колонизация.

Лидерът на АБВ Румен Петков, зам.-председателят на партията Владимир Маринов и Румен Петков, член на Гражданския съвет, са в Москва по покана на най-голямата съветската парламентарно показана партия „ Единна Русия “. В рамките на Форума на поддръжниците за битка с със актуалните практики на неоколониализма „ За свободата на нациите “ те показват заявления в разнообразни тематични панели.

Петков означи, че в последните 3 десетилетия пред очите се разпростират нови извратени форми на неоколониализъм. А така наречен „ цветни революции “ се оказват средство за разрушение на общества и страни за стопански обир, като даде за образец събитията в Ирак, в Либия. Същевременно, опитите да се наложи цензура да се забранят отзиви, разнообразни от официозните, да се забрани достъпът до медии, да се не разрешават медии, да се пренаписва историята, да се разрушават хилядолетни обичаи, да се протяга ръка върху вероизповедания, демонстрират една подготвеност за извратено мислене и деяние, която би трябвало да срещне извънредно сериозен отпор, акцентира той.

съобщи в ревюто си Румен Петков.

 

Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед898Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед66413Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед74726Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед39570Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед21462Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед371775Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251149Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед226607Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед110211Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед94146Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР