В Монтана обмислят да правят специален парк за разходка накучета.

...
В Монтана обмислят да правят специален парк за разходка накучета.
Коментари Харесай

В Монтана искат парк за кучета

В Монтана обмислят да вършат специфичен парк за разходка накучета. Кметът Златко Живков показа концепцията си пред общинските съветници на последното постоянно съвещание на Общинския съвет.
Четири нови парка ще бъдат открити в идващите месеци в Монтана. Те са желано място за разходка на жителите на града още от в този момент, разполагат с големи зелени площи, велоалеи, пейки и катерушки за децата. Специално отредено място за разходка на кучета към момента няма и в Общината има няколко тъжби против притежателите на домашни любимци. Именно поради това Живков обмисля идната година да има и места, където кучетата свободно да бъдат пускани, без да пречат на останалите хора:
"Дайте едно място, където да могат да си разхождат кучетата и където жителите да не скачат, че им скачат върху децата, върху възрастни хора и върху всички останали... Ще оградим една част на един от парковете, ще създадем един план и една алея, където и по-малки, и по-големи хора, които имат кучета... да влязат вътре в тази територия и да създадат това, което вършат в огромните градове в Европа и света. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР