В момента виждаме начина, по който прокуратурата може да се

...
В момента виждаме начина, по който прокуратурата може да се
Коментари Харесай

Разследващ журналист: Еврото продължава да е в непосредствена близост до хората си

В момента виждаме метода, по който прокуратурата може да се саморазследва. В своя позиция от Асоциацията на прокурорите в България споделиха: „ Оставете ни на мира, ние имаме вътрешните механизми, по които да си създадем надзор и да обработим всеки един случай на корист “.
Това сподели проверяващият публицист Николай Стайков от Антикорупционния фонд.
Ние обаче имаме една поредност СГП-leaks, в която пускаме документи, предоставени ни от недоволни прокурори, които виждат какво се случва вътре. Нямаме никакви подозрения в тяхната достоверност и към този момент няколко дни нямаме никакъв коментар от прокуратурата, което удостоверява тяхната достоверност.
Николай Стайков описа, че става дума за документи по двата съществени проблема – „ Нотариуса “ и Осемте джуджета. Според него е извънредно значимо да се наблюдава нишката на случаите, в това число и по тези документи, с цел да стане ясно дали прокуратурата може да се саморазследва, само че той е безапелационен, че отговорът е, че не може.
Според Николай Стайков някогашният следовател Петьо Петров - Еврото продължава да е в непосредствена непосредственост до хората си, има възможност даже да се намира у нас и към момента управлява хората, които са работили в неговите кръгове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР