В момента трябва да се мисли как да се подобри

...
В момента трябва да се мисли как да се подобри
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ и Кирил Петков защитиха Иван Демерджиев след поисканата му оставка

В момента би трябвало да се мисли по какъв начин да се усъвършенства защитата по границата, а не да се фокусираме върху един човек, заяви съпредседателят на " Продължаваме промяната "

" Каква виновност има министърът в конкретния случай? Доколкото съм осведомен става дума за тежко престъпно действие ". Това заяви водачът на ДПСМустафа Карадайъ пред медиите в Народното събрание във връзка с инцидента, при който български граничен служител на реда бе погубен близо до Елхово.

Карадайъ предизвести: Не бъркайте министъра с един различен министър, чиято детска фантазия очевидно беше да бъде полицай.

Коментарът му пристигна, откакто ГЕРБ оповестиха, че желаят оставката на Иван Демерджиев и на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, посочи БГНЕС.

" Трябва да решаваме проблемите, а не да се фокусираме върху един човек, който от няколко месеца е на власт. Трябва да се укрепи в действителност оградата по границата, хората би трябвало да се снабдят с цялостна екипировка, със снаряжения. "

Това сподели в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков във връзка гибелта на българския служител на реда на границата край Елхово.

По време на нашето държавно управление Министерството на защитата даде до 500 индивида да оказват помощ на гранична полиция, сега би трябвало да се мисли по какъв начин да се по-добри защитата по границата, всичко останало са политически говорения, разяснява още Петков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР