В момента става чудовищно купуване на гласове - по 10

...
В момента става чудовищно купуване на гласове - по 10
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Върви чудовищно купуване на гласове - по 10 000 накуп

В момента става чудовищно пазаруване на гласове - по 10 000 вкупом . Всеки народен представител, който купуват, е все едно купуват 10 000 гласа.

Това съобщи някогашният министър председател и сегашен водач на ГЕБ Бойко Борисов по време на общото заседание на членовете и симпатизантите на партията в Пазарджик.

По време на събранието участваха още депутатите на опозицията Тома Биков, Делян Добрев, Красен Кралев, Десислава Атанасова, Екатерина Захариева и Дани Каназирева .

Мощни възгласи и овации огласиха залата: " Бойко! ", " Бойко! ", " Бойко! ", " Победа! ", " Победа! ", " Победа! ".

Той с надява още в идващия петък да завърши мъката, очевидно визирайки седемдневния период, в който първия мандат за сформиране на държавно управление би трябвало да бъде изпълнен или върнат на президента.

Успяхме да ги спасим (правителството в оставка - б.р.) във взимането на извънредно неверни решения по аматьорски метод осъществени - актуализацията на държавния бюджет, уточни Борисов и добави, че от Политическа партия получили много уроци .

Благодарение на Ананиев (бившият финансов министър Кирил Ананиев) и другите сътрудници одобриха един напълно нов бюджет , в който успяхме, доколкото може да защитим ползите на служителите на реда, пожарникарите, лекарите, медицинските класи, общините и други, регистрира Борисов.

" Спечелих маса басове с другари, че няма за година да построят даже къщурка за птички. Няма нито автомагистрали, нито тунел, нито мост . Нищо ", добави водачът на ГЕРБ.

С президента Румен Радев нито работим дружно, нито имаме ангажименти , посочи Борисов във връзка клюки, че двамата са заровили томахавката между тях.

Според него президентът не може да не види, че Политическа партия не стават, не могат да овладеят инфлацията и цените . Нищо не построиха, нищо не демонстрираха, засегнат е Борисов.

Те не си дават една сметка, че за всичко идва Видоведен. Това, което ни вършиха на нас, в този момент какво им вършат на тях - животът им го прави. Затова са толкоз зли, уточни Борисов.

Той недоумява още по какъв начин нито един публицист не е питал Политическа партия дали те са водачите или някои различен. Имат друга по-важна работа - ГЕРБ да са в изолираност, само че не са и повече няма да бъдат. Виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолираност. Него го смъкнаха, него не го желаят . Този, който ми пожелаваше да седнал съм на диванчето, в този момент седна той. Има карма в живота, разяснява някогашният министър председател.

В изолираност е и българският жител, счита той. След като българските жители си желаят ГЕРБ, за какво би трябвало да бъдем сложени в изолираност, за какво, запита Борисов.

Малко преди да стартира общото заседание на ГЕРБ в Пазарджик, Борисов прегледа спортна площада " Зоната на здравето в града ", съпровождан от кмета на Пазарджик - Тодор Попов. Заедно с него бе и някогашният външен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Екатерина Захариева.

По думите му смяната продължава и се борим с корупцията - с това завършва всичко.

Борисов уточни, че държавното управление в оставка има ужасно звучен министър на спорта (Радостин Василев - б.р.). В продължение на една година и една велоалея не е направена, не автомагистрала, не мост, не тунел - къщурка за птички не е направена, повтори Борисов рецензиите си във властта в оставка.

Ние в случай че покажем всичко какво сме правили за една година не можем да стартираме събранието, ще се изпечем на жегата, пошегува се Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР