В момента сме в много силна, много агресивна предизборна кампания.

...
В момента сме в много силна, много агресивна предизборна кампания.
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Все още ГЕРБ са без алтернатива

В момента сме в доста мощна, доста нападателна предизборна акция. Пред нас е спретнат пъзел, който трябваше да обслужи политически цели на играчите в пъзела. Именно вследствие на траялия митинг доста ясно започнахме да разграничаваме хората, които през него организират предизборна акция. Тази констатация показа пред Радио София политическия психолог проф. Антоанета Христова.

Според нея най-явните такива субекти са Българска социалистическа партия, Мая Манолова, "Демократична България ". Появяват се и кандидати за опция на статуквото.

Алтернативата е обвързвана освен с опцията да се гласоподава за даден индивид, само че и с развиване на политическата обстановка и демократичните процеси у нас, посочи Христова.

"До този миг тези, които тичат по пистата, към момента не са декларирали с какво и по какъв начин могат да създадат по-добър живота в България ", акцентира политическият психолог и добави, че още е под въпрос кой ще бъде опция на ГЕРБ.

Според проф. Христова митингът се е изморил и е изгубил от силата си, само че няма да спре. Управляващите обаче няма да правят отстъпка, тъй като имат поддръжка от чужбина, пък и това ненапълно е индикатор и за дуела Борисов-Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР