В момента се случва нещо, което мога да нарека нормализация.

...
В момента се случва нещо, което мога да нарека нормализация.
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Най-важното за балотажа е как ще се договорят коалициите

В момента се случва нещо, което мога да нарека нормализация. Управлява ни коалиция, това което е най-важно на балотажа е доколко ще се договарят обединенията. Политическата стратегия или общата основа може да сплоти гласоподавателите на другите партии. Това съобщи в ефира на БТВ политологът Руманя Коларова във връзка локалните избори, на които гласувахме през вчерашния ден.

"Кампанията бе много обрана, това удостоверява нормализацията. Българска социалистическа партия си извадиха поука и не бяха с толкоз хейтърска дискусия ", съобщи общественият антрополог Харалан Александров.

Според Коларова делението ляво и дясно работи. На въпрос къде ще отидат гласовете на Игнатов и на Бонев в София, тя съобщи, че най-вероятно хората, които са ги подкрепили няма да отидат до урните. Що се отнася до Русе, Коларова съобщи, че там се вижда, че партийната организация не е добре. "Там ГЕРБ не са съумели да провеждат структурата си ", счита още тя.

Според Александров представянето на ГЕРБ е доста положително. Те стартират да компенсират неналичието на Цветан Цветанов.

Запитан дали Борисов е взел акцията на тези избори, както се случи с миналата, Александров съобщи, че е участвал на мета равнище. "Заел е една ителегентна линия и не се натрапваше ", безапелационен е той.

Коларова е на мнение, че тези избори са ни основали чувството, че се движим в вярната посока.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР