В момента се опитват да вкарат цялата градска организация във

...
В момента се опитват да вкарат цялата градска организация във
Коментари Харесай

Опитват се да обезглавят градската организация на БСП-София: Иван Таков

В момента се пробват да вкарат цялата градска организация във вътрешнопартийни избори и служебно назначение на ръководители на районни препоръки. По този метод ще се обезглави градската организация.

Това разяснява ръководителят на БСП-София Иван Таков в ефира на Нова ТВ. Неговата прогноза е, че ще бъдат саботирани европейските избори от част от най-тясното управление на Българска социалистическа партия.

" Градската организация на Българска социалистическа партия, аз и ръководителите на районни препоръки в столицата не водим войни с партията. Това би трябвало да е ясно. Заседанието, което се организира в неделя, нямаше кворум. Една минута преди крайния период, в който трябваше да се разгласи неналичието на кворум, дадоха началото на съвещанието ”, уточни той. И акцентира, че има редовно нарушение на правилника на Националния съвет от хората, които са призвани да го пазят.

Таков добави, че следва да се следи продуктивността на общинските съветници в столицата.

В момента имаме отчет, който е извънредно значим за нас – комуналните услуги да се върнат назад в Столичната община. Днес ще бъде подписано съглашение със синдикатите за увеличение на възнагражденията на заетите в областта на градския превоз, уточни ръководителят на БСП-София.

Таков бе безапелационен, че съветници от Българска социалистическа партия в СОС няма да влизат в никакви сделки и обединения, а ще следват своята стратегия и цели, които са си сложили.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР