В момента са подготвени тристранни споразумения, с които ще се

...
В момента са подготвени тристранни споразумения, с които ще се
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: С 2 млрд. лева ще поскъпнат инхаус поръчките за АМ Хемус

В момента са готови тристранни съглашения, с които ще се анексират съществуващите порочни инхаус контракти за строителството на автомагистрала " Хемус ", където ще се вкарат нови действия - т.е. трудът, който до момента не фигурираше там, само че се разплащаше, ще бъде въведен като нови 15 до 20% от общата сума за допълнение към общото оскъпяване, което ще стане над 50% - това разяснява в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия Гроздан Караджов от " ИТН ".

 

По думите му, към този момент ще се приказва за 2 милиарда лв. повишаване на инхаус процедурите. Той посочи, че 1 милиард е индексация поради инфлацията и още 1 милиард за това, че ще бъде подписан анекс за труда.

Според него, " грабежът на века " - автомагистрала " Хемус " и инхаус процедурите продължава с двойна мощ при " Продължаваме Промяната ".

В момента България се ръководи от ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ - това е триумвиратът, който ръководи. В съпротива сме ние, Българска социалистическа партия и " Възраждане ", добави Караджов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР