В момента производството на леки автомобили в Русия е напълно

...
В момента производството на леки автомобили в Русия е напълно
Коментари Харесай

Производството на леки автомобили в Русия е напълно спряно

В момента производството на леки коли в Русия е изцяло парализирано. Дори заводите на haval, Mazda, Hyundai, УАЗ и Автотор, които удържаха до последно, стопираха конвейерите си. Да, и чиновниците на АвтоВАЗ, откакто одеве се върнаха от 20-дневна корпоративна почивка, още веднъж бяха изпратени да почиват. Информацията е на 5koleso.

Обявените аргументи за актуалните „ празници “ са разнообразни за всеки цех: някои настояват, че натрупат нужния запас от оскъдните аварийни елементи, а други, че правят планова поддръжка на заводското съоръжение. Руснаците настояват, че този път почивката няма да е толкоз дълга: през втората половина на май предприятията би трябвало да възобновят работата си.

Освен това заводът Haval в Тула след " празниците " задейства производството на различен модел - новия кросоувър Dargo. А АвтоВАЗ се надява да стартира всеобщо произвеждане на Lada Granta в Толиати през юни. Това обаче няма да реши обстановката с дефицита на нови коли на пазара.

Има пагубен дефицит на коли, заради което етикетите с цените се втурват в космоса. И тук освен търговците, само че и самите производители на коли към този момент прекаляват, тъй като с един размах покачват целесъобразните цени с десетки проценти. Като се имат поради непостижимите лихви по автокредитите, всичко това обезкуражава съветските купувачи, които все по рядко се вземат решение да отидат в автосалон за нова кола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР