В момента основните организатори на протеста са зърнопроизводителите и проблемът,

...
В момента основните организатори на протеста са зърнопроизводителите и проблемът,
Коментари Харесай

Денков: Проблемът, който зърнопроизводителите са поставили, с вноса от Украйна, е решен

В момента главните уредници на митинга са зърнопроизводителите и казусът, който те са сложили, а точно с вноса от Украйна, той е решен. Това сподели министър председателят акад. Николай Денков пред публицисти във ВМА.

„ Проблем е бавното излизане на експертизи, свързани с използването на опиати и алкохола при битката с дрогирани и пияни водачи. Пробите се бавят и от време на време могат да се употребяват в следствията след 6-9 месеца, от време на време и след година. Може да се промени организацията, изисква инвестиция, която е контрактувана ", съобщи министър председателят Николай Денков.

„ През последните години в лабораторията на ВМА над два милиона лв. за по-бързо култивиране на пробите. В момента има към 900 проби, които са се натрупали, приготвя се спомагателна инсталация, ще бъдат обезпечени и спомагателни чиновници, трансформира се режимът. Идеята да се вършат нови лаборатории е неверна. Трябва съществуващите лаборатории да се оборудват по-добре с роботизирани системи преди техния разбор и да се приготвят фрагменти ", добави Николай Денков.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/983842459539296
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР