В момента няма интернет в района на Царево. Няма и

...
В момента няма интернет в района на Царево. Няма и
Коментари Харесай

Владимир Кисьов от Арапя: Заради бедствието са прекъснати всички връзки

В момента няма интернет в региона на Царево. Няма и ток. Такова нещо, такова злополучие в Царево - хората не са виждали от години. Проливни дъждове се изливат в региона от нощес. Вали и сега. Залети са бунгалата в най-ниската част на къмпинг „ Арапя ". Те са под 1-2 метра вода. Това съобщи в ефира на „ Денят онлайн " по NOVA News някогашният основен договарящ за участието ни в Европейски Съюз Владимир Кисьов, който се намира в къмпинг „ Арапя ".

По думите му блокирано е и самото Царево. „ В долната част, ниската част на „ Арапя " тече евакуация. До там стигат високо проходими коли. Има и верижни такива ", уточни той.

Кисьов разяснява и представянето на претендента за идващ български еврокомисар Илиана Иванова в Брюксел. „ Тя направи едно ослепително показване. Трябва да се гордеем, че за трети път представяме жена, която почтено да отбрани и тематиките, и позициите. Иванова дава отговор за един сектор - „ Иновации, просвета и обучение ", който е безусловно значим и тя с най-голяма подготвеност съумя да отбрани всички цели и това, което е значимо за България ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР