В момента не правя партия и не се занимавам с

...
В момента не правя партия и не се занимавам с
Коментари Харесай

Манолова: От утре тръгваме из България

„ В момента не върша партия и не се занимавам с партийно строителство. Тръгвам из страната, с цел да чуя хората и да кажем ясно, че икономическите ограничения на това държавно управление не стигат до елементарния човек. Че Бойко Борисов продължава да пилее парите на българските данъкоплатци. Ще желаяме проверка “. Това сподели пред bTV някогашният омбудсман Мая Манолова, откакто на седящ митинг пред Министерски съвет изиска оставка кабинета, проверка на властта и направи поръчка за връщане в политиката.

Тя анонсира проект за възобновяване на загубите от COVID-19 с 19 ограничения за 19 месеца и съобщи, че времето на това ръководство към този момент е изтекло.

„ Решението по какъв начин ще участваме ще го вземем дружно с жителите, откакто обиколим цялата страна в края на месец юли “, сподели Манолова.

„ Хората, които се събраха на митинга, желаеха проверка, попитаха къде са парите. Тези хора са алтернативата и новата политическа мощ, която се появява. Аз поех ангажимент, че тя ще стане първа политическа мощ. Ние декларирахме, че ще участваме на избори “, съобщи някогашният омбудсман.

„ Не вършим партия. От на следващия ден тръгваме из България, тъй че броят на недоволните ще пораства “, добави тя.

„ Моята упоритост е националното неодобрение да се излее в урните и против това ръководство да излязат хора, които се считат за демократи “, сподели още Мая Манолова.

По мотив думите на Бойко Борисов, че тя му се е молила да стане омбудсман, Манолова съобщи, че това е " паник офанзива и посттравматично разстройство ".

" Психолозите обясниха доста в детайли какви са следствията от ковид – ето ги следствията ", сподели тя, визирайки премиера.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР