В момента не мога да кажа, дали Продължаваме промяната е

...
В момента не мога да кажа, дали Продължаваме промяната е
Коментари Харесай

Радостин Василев: Не мога да кажа дали Продължаваме промяната е партньор, от тях чуваме само популистки слова

В момента не мога да кажа, дали " Продължаваме промяната " е сътрудник, тъй като цяла България не е видяла една политическа мярка от тях. От тях чуваме единствено слова, които са популистки.

Това съобщи в " Денят стартира " Радостин Василев от " ИТН ".

Според него не е проблем, че Има Такъв Народ към този момент остават настрана от сметките за съдружен партнор на " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и " Изправи се. БГ! Ние идваме! ".

" Не е проблем, че не ни загатват, въпросът е ние кого ще загатваме за наш съдружен сътрудник ", добави той.

Василев счита, че тези партии ще останат след тях в класирането.

" Тези хора, които водят същинска политика, тези, които са сложили червени линии, които не могат да се минават. Коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи за нас е невъзможна, без значение дали те се извинят, както споделят господин Петков и господин Василев, такава коалиция е невъзможна. Ние имаме доста ясна политика във всички браншове на страната, не разчитаме единствено на говорене за антикорупция, срещу корупцията и по този начин пионерски лозунги и това кара тези политически субеткти да не бързат с желанието си да се разгласят за възможен съдружен сътрудник с нас. А и при нас има по този начин нар. политическа всеядност ", разяснява още Василев.

Той добави, че Има Такъв Народ са потвърдили в два Народното събрание, че политическата всеядност и задкулисието в политиката, договарянето на 121 депутати с цената на всичко е неверно, и в този момент ще останат поредни.

Василев изясни, че още предишния път са сложили кардинални условия за политики, само че за жалост от другата страна са сложили условия за въздействие. По думите му в случай че се наложи от " ИТН " да предложат кабинет още веднъж, тогава диалогичността им ще бъде на по-високо равнище.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР