В момента най-важно е спасението на Левски и ако трябва

...
В момента най-важно е спасението на Левски и ако трябва
Коментари Харесай

Стоилов: Ако трябва ще продадем всички играчи, за да спасим клуба от фалит

В момента най-важно е спасението на " Левски " и в случай че би трябвало ще продадем всички играчи, към които има интерес, с цел да няма банкрут. Това съобщи треньорът на " сините " Станимир Стоилов на конференцията преди мача с " Арда " от Първа лига.

Преди ден изпълнителният шеф Иво Ивков заяви, че " Левски " се нуждае незабавно от 1 милион лв. до Нова година, с цел да закрепи ситуацията, което е сериозно.
Снимка: Lap.bg
" В момента най-важно е спасението на " Левски ", а то първо минава през финансовото избавление на клуба да няма банкрут. Едва по-късно е игровият образ да се усъвършенства. Ако би трябвало ще продаваме всичко, към което има интерес, с цел да можем да спасим клуба. Нямам терзания, в случай че би трябвало ще играя и с юноши, сега резултатите не ме вълнуват толкоз ", сподели Стоилов пред публицистите.

За недостига от 2.2 милиона лв., Стоилов сподели: " Това е стряскащо. Допускани са неточности, които ние като управление не би трябвало да повтаряме и мисля, че няма да ги допуснем ".

В събота " сините " гостуват на " Арда " в мач от 16-ия кръг на Първа лига. Двата отбора са осми и девети в класирането и са разграничени единствено от една точка.
Снимка: Lap.bg
" Срещаме добър тим като " Арда ", който прави положително впечаление в последните години. Ние ще се опитаме да отговорим и да се надявам да стане добър мач. Надявам се ситуациите, които пропуснахме с " Ботев " този път да влязат ".

Стоилов разкри, че Георги Миланов, който се контузи по време на мача с " Ботев " Враца, ще отсъства към два месеца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР