В момента има над половин милион достъпни подкасти онлайн, с

...
В момента има над половин милион достъпни подкасти онлайн, с
Коментари Харесай

Финансовите подкасти, които ще ви научат как да управлявате парите си

В момента има над половин милион налични подкасти онлайн, с 30 милиона епизода на над 160 езика, покриващи всяка тематика, която може да се показа.

Получаването на нови познания и информация в придвижване в никакъв случай не е било по-лесно и всичко става до момента в който пътувате или изпълнявате някакви други задания. В момента има над половин милион налични подкасти онлайн, с 30 милиона епизода на над 160 езика, покриващи всяка тематика, която може да се показа.  Подкастите са превъзходен метод да прекарате времето си, до момента в който научавате нещо ново. Средният слушател на подкасти " гълтам "  средно до 7 епизода седмично, като единствено 20% от слушателите не завършат целия епизод.

В същото време, за доста хора парите не са тематика, за която приказват намерено, а стопанската система не е тематика, която се учи необятно в учебните заведения, тъй че не е изненада, че броят на слушателите на финансови подкасти бързо нараства. Преминаването към подкасти е елементарен метод да научите по какъв начин да управлявате финансите, да разберете какво се случва в стопанската система и да получите по-добра информираност за всички основи, които може да ви липсват.

LearnBonds няколко от най-популярните финансови подкасти все още, които могат да актуализират и добавят знанията ви за нула време:

Planet Money Podcast

Ако проучването на стопанската система е в листата ви с неща, които желаете да вършиме, само че не сте изцяло сигурни кое е най-хубавото място за приемане на информация, тогава подкастът „ Planet Money “ е подобаващ за вас. Рекламиран е като среща с другари в локалния бар и оказва помощ да се образовате за международната стопанска система по занимателен метод. С над 900 епизода досега сигурно ще има най-малко едно нещо, което желаете да научите.

Нов епизод: всеки сряда и петък

Wake Up to Money Podcast

Тъй като утринната финансова радио стратегия на BBC Radio 5 Live от 1994 година се излъчва от 05:15 до 06:00 всеки работен ден, можете да наваксате всички епизоди онлайн по-късно. Много специалисти ще ви приказват посредством новините за The Financial Times Stock Exchange 100 Index (FTSE100), Forex пазара, ипотеки и застраховки. С посетители от всички сфери на финансовия живот те обгръщат и доста други тематики.

Нов епизод: Ежедневно

Millennial Money Podcast

Ако в миналото ви е казано да не говорите за пари на масата за вечеря, тогава ще станете положителни другари с подкаста Millennial Money , чийто хазаин на Шана Комптън. Тя твърди, че е имала голям брой усложнения с ръководството на пари, както доста други и ще помогне на хората, изправени пред финансови провокации да стартират да живеят най-хубавия си живот без парични терзания.

Нов епизод: вторник и петък

So Money with Farnoosh

След като към този момент излъчи над 1000 епизода, предприемачката Фарноош Тораби предлага откровени диалози за по-богат и благополучен живот. Подкастът So Money постоянно се концентрира върху изявленията с преобладаващо огромни женски имена във финансите или пита своите почитатели в обществените мрежи какво биха желали да знаят - обсъждайки всичко - от оценките на FICO до парите в брака.

Нов епизод: понеделник, сряда и петък

Smart Passive Income

Екипът зад подкаста Smart Pasive Income желае да помогне на бизнесмените да доближат до техните фантазии. Ако сте притежател на онлайн бизнес, това е подкаст, на който би трябвало да отделите време. Основателят му - Пат губи работата си по време на икономическия провал през 2008 година, и е трябвало да стартира изначало, с цел да поддържа фамилията си. Сега, с екип от осем души, Пат е идеалният образец за това по какъв начин да увеличим облагата посредством онлайн бизнес.

Нов епизод: всеки четвъртък

The Disciplined Investor

Това е подкаст, основан, с цел да ви помогне да се грижите за всяка капиталова обстановка, в която се окажете. Андрю, създателят и домакинът, споделя своя опит като професионален вложител. Независимо дали търсите да създадете ново портфолио от вложения или сте умел експерт, подкастът ще има подобаващ епизод за вас.

Нов епизод: през уикендите

The Fairer Cents

Форбс съобщи за The Faired Cents, че " Кара и Таня са най-хубавите другари, които искаш да имаш. Заедно те " смазват патриархата ", като блестят по въпросите за парите, които са неповторими за дамите ". Давайки поле за изява на не толкоз известни персони те вземат решение обществени проблеми като разликата в заплатите. 

Нов епизод: Всяка сряда
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР