В момента Европа е зле. Италия има 12 пъти повече

...
В момента Европа е зле. Италия има 12 пъти повече
Коментари Харесай

Проф. Константинов с прогноза кога ще е пикът на коронавируса у нас

В момента Европа е зле. Италия има 12 пъти повече смъртност от Китай. Франция, Германия и Швейцария също са доста зле. Всеки месец смъртността се усилва. Тази наклонност би трябвало да се прекъсне, тъй като изчезваме. СЗО оповестява за 12 на 100 смъртност. Нещата ще се решат в околните месеца. Това съобщи в ефира на Нова телевизия проф. Михаил Константинов във връзка пандемията от COVID-19.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1565
Той предвижда, че в България в болница ще са стотици хиляди хора. "Ще засегне повече от половината хора, само че това не значи заболяване. На всеки 30 дни има 15 пъти нарастване на смъртността. Ако темповете не намалеят - то нещата доста бързо отиват към край ", изясни още той.

5 нови случая на инфектирани с ковид

"В света има над 250 000 болни и 4% смъртност. В България има смъртност под 3%, само че данните са малко. За света статистиката е постоянна ", съобщи още Константинов.

Той бе безапелационен, че в Италия пикът не е минал. "След 54 дни, съгласно нашите модели, ще стартира процесът да затихва, тъй като половината население ще е минало през болестта и ще е направен така наречен стаден имунитет. Така е било при всички болести и по този начин ще бъде. След един - два месеца ще е пикът на болестта у нас. Нашите управляващи подценяват това, че ще бъдат запълнени лечебните заведения единствено от хора с ковид и хората с хронични болести ще стартират да умират ", съобщи проф. Константинов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1565  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР