В момента едва ли има по-горд баща от този на

...
В момента едва ли има по-горд баща от този на
Коментари Харесай

Татко Калвърт-Люин - най-гордият баща

В момента надали има по-горд татко от този на Доминик Калвърт-Люин. 23-годишният нападател на " Евертън " стартира сезона с впечатляващите 9 гола в 6 мача, след което се разписа и в дебюта си с националната фланелка на Англия, отбелязвайки първото попадение при триумфа с 3:0 против Уелс в другарски мач.

Щастливият баща Карлда Калвърт-Люин употребява обществените мрежи, с цел да разгласява прочувствени думи след паметния гол на сина си за " Трите лъва ".

" Помня по какъв начин не попадна в състава на Англия за " Виктория Шийлд " при под 16-годишните. Треньори и сътрудници не го оценяваха. Помня и по какъв начин заведох у дома едно плачещо 6-годишно момче след първите му проби, тъй като бе прекомерно свенлив, с цел да играе. Но когато го повалиш, той се изправя. Тук по принцип не ти разрешават да останеш на земята. "

" Отхвърлянето постоянно е средството, посредством което животът те насочва към верния път. Ако си към бръснарницата, в последна сметка ще пристигна и твоят ред. "

" Травис Биниън, Дейвид Унсуърт, Роналд Куман, Дънкан Фъргюсън, Карло Анчелоти. Благодаря ви, че вярвахте в него, когато други не го направиха. "

" Днес сълзите са от благополучие. Има и усмивка против всеки, който не вярваше в триумфа му. Казвахте " Бамби на лед ". Бамби обаче си откри кънки. "

Доминик Натаниъл Калвърт-Люин - дебют и гол за Англия - премия за тежкия труд. Тази вечер е за теб. Поздравления, синко. Обичам те и съм доста горделив. ", написа Люин-старши.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР