В момента Джей Ло и Бен Афлек може и още

...
В момента Джей Ло и Бен Афлек може и още
Коментари Харесай

Ще видим ли Дженифър Лопес и Бен Афлек отново заедно на екран

В момента Джей Ло и Бен Афлек може и още да изживяват първите си месеци като женена двойка, но още преди 20 години искрите посред им пламват за първи път.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, This Is Me...Now, сложната разлъка на двойката преди 20 години и новият албум за любовта на певицата
Когато Джей Ло си е мислила, че ще почине

“Това е същинска обич ”

Всъщност двамата се срещат за първи път през 2001 година на снимачната площадка на кино лентата " Трудна свалка ", а през идната година стартират да излизат дружно. И макар че през 2004 година се разделят, не щеш ли те в този момент са се преоткрили още веднъж.

Общият филм на Дженифър Лопес и Бен Афлек " Трудна свалка " обаче се оказва неуспех. Не единствено че отзивите за него са неприятни, само че в боксофиса той също не се оправя добре. Успява да върне едвам 7.2 милиона $ от бюджета си от цели 75.6 милиона, написа Entertainment Weekly.

Въпреки това, разбираемо е за какво Джей Ло към момента храни топли усеща към кино лентата. Все отново той очевидно си има сантиментална стойност за нея.

Мнението на брачна половинка ѝ Бен Афлек обаче е малко по-различно. Според него в " Трудна свалка " няма доста смисъл, само че пък приема този опит като " подарък ", тъй като го е предиздвикал да осъзнае, че повече му харесва режисьорската работа. " И съумях да срещна Дженифър, връзката с която беше в действителност значима за мен в живота ми ", добавя той.

Предполагаме, че както Джей Ло, по този начин и Бен Афлек биха се съгласили още веднъж да се снимат дружно във филм. Самата Дженифър дори споделя във видео изявлението си 73 Questions пред Vogue, че би ѝ се желало да има продължение точно на " Трудна свалка ".
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, Денят на благодарността и фрагментите от фамилния им празник
Колко щастливи са Джей Ло и Бен Афлек

Как чества двойката Деня на благодарността

Е, поради скептичното отношение на Бен Афлек тъкмо към този филм, надали можем да се надяваме да ги забележим с Джей Ло в продължение. В бъдеще обаче нищо чудно пък да ни зарадват с вест за някой нов общ кино план.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР