В момента България рискува да влезе в сивия списък на

...
В момента България рискува да влезе в сивия списък на
Коментари Харесай

Даниел Митов: Може да влезем в списъка на държавите, несправящи се с прането на пари

В момента България рискува да влезе в сивия лист на страните, които не се оправят с прането на пари и тероризма. Това изясни зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в „ Лице в лице “ по Би Ти Ви.

Той отхвърли да удостовери въпросът на водещия, че има заинтригувани в „ Продължаваме промяната “ да перат пари и да финансират тероризма.

Казвам, че те демонстрираха уязвимост и по тази причина в този момент България може да влезе в сивия лист, изясни Митов.
Инвестиции не валят поради последните години по време на ръководството на Кирил Петков, сподели още той.
Ако слушате избрани партии, в България няма нищо друго с изключение на корупция, в случай че слушате други – въобще няма. България не се разграничава изключително от другите демократични страни, сподели още зам.-председателят на ГЕРБ.

По думите му би трябвало да се разграничават обвиняванията от измислиците и клюките. В някои страни има съществени предварителни защити против корупция. Хората би трябвало да знаят министър председателят с кого се среща, по кое време и къде, посочи Митов.
Инфлацията беше генерирани през последните две години по време на държавното управление на Кирил Петков. През 1997 година се вкара валутен ръб, само че в този момент непрестанно се раздават пари. Това още повече генерира инфлацията. До края на годината тя ще удари повече от 20%, зави Митов.

Според него ГЕРБ отива на избори за успеха, с Политическа партия мъчно може да намерят общи точки.

Нашите съперници не желаят постоянен кабинет, те желаят локални избори. Те приказват, че някой щял да ни натисне да ги поддържаме, само че това е невероятно, сподели още той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР