В момента 155-килограмовата Тес Холидей се смята за най-пълния модел

...
В момента 155-килограмовата Тес Холидей се смята за най-пълния модел
Коментари Харесай

155-килограмовата Тес към феновете си: ``Скоро ще умра от затлъстяване``

В момента 155-килограмовата Тес Холидей се счита за най-пълния модел в света.

От ранното си детство Тес постоянно била с наднормено тегло. Тя нееднократно е споделяла, че през целия си живот се е сблъсквала с негативизъм и отрицание, освен в учебно заведение, само че и в личния си дом. Единствената ѝ опора по това време била майка ѝ, която насърчила Тес да опита шанса си като модел. Холидей измина дълъг път, с цел да стане известна и търсена звезда, само че през цялото това време тя продължи да се бори с негативизма.



Фенове на пухкавата моделка неведнъж са ѝ писали, че тежестта ѝ към този момент е достигнало своя най-много и в случай че не смъкна непотребните си килограми в близко бъдеще, може да почине. Очевидно Холидей е била толкоз наранена от всички тези думи, че приготви необикновен отговор на апелите.

В обществените си мрежи Тес разгласява поредност от фотоси в бледорозово долни дрехи с пера на гърдите и жартиери. В този си тип моделът plus size е полегнала в първокласно легло, само че статусът под тези фотоси се оказа същинска изненада за мнозина.

“Когато скоро умра от затлъстяване, бихте ли се уверили, че ще употребяват тези снимки” - написа Тес, присмивайки се на изказванията, че към този момент е качила прекалено много килограми.

Холидей неведнъж е показвала, че макар наднорменото тегло, тя има право да носи това, което желае. Ето за какво моделката постоянно може да бъде забелязана в къса жилетка, която ѝ е дребна или в рокля, която я прави да наподобява още по-пълна.

Холидей постоянно се концентрира върху обстоятелството, че обича тялото си и въобще не се лимитира в това, което яде.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР