„В мое лице ГЕРБ гласува доверие на човек от Северозападна

...
„В мое лице ГЕРБ гласува доверие на човек от Северозападна
Коментари Харесай

Д-р Иво Ралчовски: Благодарение на евродепутатите от ГЕРБ България стана разпознаваема в Европа

„ В мое лице ГЕРБ гласоподава доверие на човек от Северозападна България и по този метод препотвърди отношението си към тази част на България. За благополучие от ден на ден вложители се обръщат към нашия район и младежи остават да работят в нашите градове. В бъдеще и дребните обитаеми места ще усетят тази смяна, аз съм уверен в нея и по тази причина съм в тази листа. Благодарение на евродепутатите ни България стана разпознаваема в Европа, а Политическа партия ГЕРБ се употребява с голямо уважение”. Това съобщи претендентът за евродепутат доктор Иво Ралчовски по време на среща с поданици на община Мизия. Заедно с него бяха и претендентите за членове на идващия Европейски парламент Ева Майдел и Асим Адемов.
„ Целта ни е да няма кътче в нашата страна, където Европа да не е усетена от всеки един български жител. Направихме доста. Цифрите го демонстрират. Заставаме пред вас уверени, че можем да се оправим с компликациите, които са пред нас и да надграждаме към този момент постигнатото. Един евродепутат може да направи по този начин, че Европа да отделя повече точно за тези региони”, уточни претендентът за евродепутат Ева Майдел.
„ Като български преподавател, извънредно съм горделив, че образованието е главен приоритет на българското държавно управление. Не на думи, а на каузи. През последните 2 години са отделени над 900 млн. лева за просветителната система, а над 500 учебни заведения са ремонтирани. Образованието става все по-модерно. Плодовете на тази инвестиция ще берем единствено след няколко години. Ние преди да обещаваме, споделяме какво сме създали, тъй като имаме какво да кажем и да покажем “, съобщи претендентът за евродепутат Асим Адемов.
По-късно тримата посетиха и шивашко дружество в Бяла Слатина. „ Гордея се с вас, тъй като ви сте хората, които създавате действителния артикул в България. Аз съм впечатлен от това, което прави тук във Вашето дружество. Това е едно европейско дружество в европейска България “, бяха думите на претендента за евродепутат Иво Ралчовски.
„ Искаме България да бъде сърцето на Европа. За това и ще работим - Европа да се усеща от всеки един от вас и във всеки един район. Ние имаме опита, Европа ни има вяра “, съобщи на собствен ред Ева Майдел.
По време на диалога претендентът за евродепутат Асим Адемов уточни, че „ Европа ни чува, тъй като имаме извънредно уважавано държавно управление, министър-председател, еврокомисар. Това са предпоставки, с помощта на които можем да разчитаме на европейската взаимност и Европа от ден на ден да се усеща в страната ни и в Северозападна България. Това е осезаемо и с разкриването на нови фабрики, с нови работни места и усъвършенствана инфраструктура. Имаме самочувствието, че се оправяме добре. Нуждаем се от Вашата поддръжка, с цел да продължим по този път “, безапелационен бе Асим Адемов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР