В модерния свят времето за пазаруване става все по-ограничено, а

...
В модерния свят времето за пазаруване става все по-ограничено, а
Коментари Харесай

„Макстерм“ с нов склад и магазин в Коматево

В модерния свят времето за извършване на покупки става все по-ограничено, а нуждата потребителите да намерят всичко под един покрив в никакъв случай не е била по-голяма. И тук на помощ идват вложителите от „ Макстерм “ със своята новооткрита база за строителни материали на улица „ Захаридово “ 46А в квартал „ Коматево “. На едно място в нея може да намерите всичко за ремонта или освежаването на дома, вилата и даже офиса - от външните изолации и мазилки, до най-дребните интериорни решения и украшения - в „ Макстерм “ има всичко.

За всички поданици на квартала има обезпечена безвъзмездна доставка по домовете.

От 2 септември всичко належащо за строителството и ремонта е обезпечено освен това с гаранциите на най-хубавите производители. Служителите в магазина са подготвени да предложат професионален съвет или консултация, с цел да може клиентите да създадат своя най-хубав избор. В новооткритата строителна база ще може да изберете и съвършения цвят за обичаната стая в дома ви, като тониращата машина ще ви предложи избор от над 9000 цвята. „ Макс Декор “ са формален представител на боите „ Benjamin Moore “, които със своите над 1000 цикъла на миене са измежду най-предпочитаните от клиентите. А за тези, които обичат сами да ремонтират своя дом, в магазините на „ Макстерм “ ще може да намерите и богата гама принадлежности.

Освен всичко належащо за тежките поправки особено внимание е отделено на бранша с интериорните решения, тъй като точно те трансформират един апартамент или къща в същински дом. На разположение на клиентите е и богато многообразие от подови настилки и паркети.

Новият магазин на „ Макстерм “ на улица „ Захаридово “ Ви чака всеки работен ден от 8.30 до 17.30 часа и събота от 8.30 до 13.30 часа. Може да посетите и магазина в ЖР „ Тракия “ на бул. „ Освобождение “ 39А (в комплекс „ Елит “) от понеделник до петък сред 9 и 19 часа или събота от 10 до 16 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР