В Министерството на вътрешните работи са постъпвали сигнали срещу президентството.

...
В Министерството на вътрешните работи са постъпвали сигнали срещу президентството.
Коментари Харесай

Главсекът потвърди за сигнали в МВР срещу президентството

В Министерството на вътрешните работи са постъпвали сигнали против президентството . Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, представен от Българска национална телевизия.

Той разясни, че сигналите са постъпвали в разнообразни служби на Министерство на вътрешните работи. По думите му когато стане подготвен окончателният отчет ще стане ясно какъв брой на брой са те, в кои структури са подавани сигналите и какъв е техния темперамент.

Според Коцев по всяка възможност сигналите са били обработени, осъществени са инспекции и са докладвани на прокуратурата.

Той добави, че данните от отчета на Министерство на вътрешните работи ще бъдат оповестени от политическото управление на ведомството.

Припомняме, че през последните дни депутатът от Движение за права и свободи за корупция към президента и неговото обграждане. по отношение на твърденяита си. Пеевски изиска прокуратурата и Министерство на вътрешните работи да ревизират има ли сигнали за корупция против околните до президента Радев.
 Пеевски чака Радев за борба на политическия терен
Пеевски чака Радев за борба на политическия терен

Лидерът на Движение за права и свободи провокира президента
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР