В Министерски съвет и днес се случиха добри неща за

...
В Министерски съвет и днес се случиха добри неща за
Коментари Харесай

Николай Нанков: Протестът на БСП беше несериозен! Всяка една държавна политика има уникален прогрес!

В Министерски съвет и през днешния ден се случиха положителни неща за страната. Не е неприятно да имаш гражданска позиция, само че митингът на Българска социалистическа партия през днешния ден беше лекомислен. Направи се опит да се пресъздаде една картина на неустойчивост в страната, а това не е по този начин. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Всяка една държавна политика има неповторим напредък. Той даде образец с промените в образованието и опазването на здравето: „ 20 000 върнати деца в просветителната система “. Министър Нанков означи, че се радва, когато има съвпадение на публичните претенции и желанията на държавното управление.

„ Обществото мъчно схваща тромавите процедури, като обжалване на публичните поръчки и еколигичните оценки за влияние на околната среда. Той изрази удовлетворение от обстоятелството, че към този момент законово е решен този проблем, като решенията се ще се вземат решение на една инстанция и по този начин се пести една година процедури. Скоростният път от Ботевград до Видин ще е подготвен до 2022 година, стана ясно от думите на районния министър. „ Той е извънредно значим и е причина за икономическото възкръсване на един от най-бедните региони в България “.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР