В Международната боксова федерация – IBF очакват с интерес каква

...
В Международната боксова федерация – IBF очакват с интерес каква
Коментари Харесай

В IBF следят напредъка на Кобрата за сексуалното насилие

В Международната боксова федерация – IBF чакат с интерес каква ще бъде ориста на българския професионален боксьор Кубрат Пулев.
 Кобрата се извини на Джени Суши и прикани почитателите си да я оставят на мира
В момента той минава през развой на образование по предварителна защита на полов тормоз в Съединени американски щати след скандалното изявление на репортерката Дженифър Равало, известна като Джени Суши.

Заради целувката пред камера и опипването на задните й елементи по нейни изказвания, Кобрата беше лишен от лиценз и застрашен с по-строги наказания.

На 22 юли той още веднъж ще застане пред Калифорнийската атлетическа комисия, с цел да покаже напредъка си с вярата да получи още веднъж лиценза си да се боксира в Съединени американски щати. Пулев и екипът му към този момент са настроени оптимистично за позитивна развръзка.

Пулев ще бъде изслушан и ще би трябвало да покаже доказателства, че е извършил всички стъпки, които му бяха подредени. Едно от тях може би е изпълнено с обявата му в обществените мрежи, с която се разкайва за държанието си и приканва почитателите си да спрат да наскърбяват Суши в мненията си, а да демонстрират почитание към дамата.

Последните информации гласят, че промоутърската му компания „ Топ Ранк ” търси противник на Кобрата през август, написа Гонг.
От реванша сред Антъни Джошуа и Анди Руис пък зависи и по кое време Кубрат Пулев ще има късмет да се боксира за шампионския колан в IBF.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР