В малко китайско селце живеел добродушен старец. Веднъж той намерил

...
В малко китайско селце живеел добродушен старец. Веднъж той намерил
Коментари Харесай

Старец взел немощно кученце от улицата, но не знаел в какво ще се превърне (видео)

В малко китайско селце живеел добросърдечен дъртак. Веднъж той намерил изоставено кученце, до момента в който работел във фермата си. Бебето било мръсно и доста едва.

Мъжът съжалил бездомното куче, мислейки со, че всичките му деца към този момент са пораснали и са отпътували да работят в огромния град. Той бил останал напълно самичък. Затова мъжът решил да вземе кученцето вкъщи.

Старецът приюютил кучето, което скоро можело да почине от апетит и мраз. Грижел се добре за него, къпел го и го хранел. Постепенно кучето пораснало. Всеки ден то ставало все по-силно и по-голямо.

 голямо куче

Животното било доста признателно на стареца за грижите. Кучето постоянно пособие на своя избавител, като правело всичко по силите си, когато старецът се занимавал със земеделие. Винаги били дружно. Много се привързали един към различен. Връзката сред тях ставала все по-силна и по-силна.

Неочакваната разновидност

Кучето обаче ставало все по-голямо.

Той към този момент тежал колкото мечка! Разтревоженият дъртак заподозрял нещо неправилно. От боязън от някакво заболяване той завел приятеля си на ветеринарен обзор.

Но лекарят успокоил възрастния мъж, като му споделил, че кучето има генетична разновидност. Кояъо обаче не вреди на организма. Като чул, че кучето е крепко, старецът се зарадвал. А гигантските размери на четириногото не го плашат.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР