В малките населени места, където няма постоянно полицейско присъствие, ще

...
В малките населени места, където няма постоянно полицейско присъствие, ще
Коментари Харесай

Полицейски екипи с изнесени приемни в селата в Кюстендилска област

В дребните обитаеми места, където няма непрекъснато полицейско наличие, ще бъдат проведени изнесените приемни. Служителите на реда ще се срещат с жителите, които ще имат опцията да споделят проблеми, свързани със опазването на публичния ред и сигурността.

Благоевград

11 са обитаемоте места в община Бобошево, където живеят общо 3 750 поданици. Всички те всекидневно се обикалят от един единствен полицейски патрул. Именно това постанова сформирането на изнесените приемни в битката с битовата престъпност.
Здравко Георгиев, чиновник на ОД на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил:
" Да видят хората, че чиновниците в действителност схващат проблемите, могат да им окажат подпомагане. “
В мобилните полицейски екипи ще вземат участие чиновници на престъпна, икономическа, пътна и охранителна полиция. Местните поданици одобряват с утвърждение самодейността за приемните.
Борис Тошев:
„ Преди години имаше такива случаи на обири по домовете, и то с щурм и бяха доста неприятни. Ама считам че това си беше от времето тогава и тоя интервал отмина ". Бобошево е от дребното общини, които имат полицейски сектор с петима чиновници и една полицейска кола. Според
кмета на общината чиновниците не доближават за ежедневните им отговорности.
Крум Маринов, кмет на община Бобошево:
”Aз самият чувствам дефицит на финанси и във връзка, с автомобила който употребяват, поддръжката му, по отношение на горивата които се отпускат. “
Чрез изнесените приемни на мобилните полицейски екипи се цели да се реализира по-добър резултат в работата по опазването на публичния ред на жителите в дребните обитаеми места.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР