В максимално кратки срокове да бъдат внесени в Министерски съвет

...
В максимално кратки срокове да бъдат внесени в Министерски съвет
Коментари Харесай

Цачева свика извънредно заседание днес! Ето кои важни въпроси обсъдиха

В оптимално къси периоди да бъдат импортирани в Министерски съвет предложенията за промени в Наказателния кодекс, които касаят следствието на корупционни закононарушения. До този консенсус стигнаха участниците в изключителното съвещание на Съвета по правосъдната система след нескончаем спор.
Извънредното съвещание на Съвета по правосъдна промяна беше свикано през днешния ден от министъра на правораздаването Цецка Цачева.

Предложението за премени в Наказателен кодекс идва след рекомендацията на Европейската комисия от месец януари тази година да се усъвършенства наказателното гонене на корупцията.

На съвещанието Съветът реши още до края на годината да бъде утвърдена Конвенцията на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието над дами и домашното принуждение, наричана още Истанбулска спогодба.

Експертите в съвета реализираха и единодушие, че до приемането на нов закон за регламентиране активността и заплащането на движимостите лица, ще бъдат признати промени в Наредбата за вписването, квалификацията и възнагражденията на движимостите лица.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР