В мъжкия гардероб е задължително да има няколко чифта дънки,

...
В мъжкия гардероб е задължително да има няколко чифта дънки,
Коментари Харесай

Мъжки стил: Как да съчетавате блузи и суичъри без грешка - slava.bg

В мъжкия дрешник е наложително да има няколко чифта дънки, чино панталони, добре ушит по размер костюм с риза и огромно многообразие от мъжки блузи с дълъг ръкав и суичъри. Горните облекла, когато са съчетани добре, могат да ви придадат стилно лъчение и опция да се обличате съответно за разнообразни мотиви.

При това разнообразие от мъжки блузи – чисти, с щампи, с надписи и така нататък е доста значимо да знаете коя дреха по какъв начин се съчетава, с цел да изглеждате по допустимо най-хубавия метод. Ето какви са другите разновидности за стилни комбинации:
Едноцветна мъжка блуза – когато би трябвало да покажеш жанр
Всеки мъж би трябвало да има в дрешника си едноцветна мъжка блуза, която да му стои по размер и която да влиза в приложимост всякога, когато мотивът изисква по-стилен външен тип.

Едноцветна мъжка блуза комбинирате прелестно с чино панталон и обувки за случаите, когато имате бизнес обяд или сте поканени на коктейл след работа.

Ако е хладно, умерено сложете изпод риза и да нагънете ръкавите по този начин, че да се виждат реверите на тази риза.
Върху едноцветна блуза можете да сложите и сако, за случаите, когато се желае по-стилен тип, а в случай че просто желаете да се видите с приятелите си на бира и мач, заменете сакото с дънково яке.
Цветовете, в които да вземете мъжки блузи, са бяла, черна, сива и мрачно синя. Можете също да добавите и масленозелена и кафява, в случай че такива цветове блузи подхождат на лицето и усета ви.
Мъжка блуза с щампа – когато искаш да се откроиш.

В днешно време има голямо многообразие от блузи с щампи и разнородни десени. От по-дискретни до ярки и запаметяващи се, декорациите на облеклата демонстрират характера на индивида, който ги носи.
Особеното при тях е, че не търпят конкуренция в съчетаването. Изберете ли да сложите присъща мъжка блуза с щампа, всички останали детайли от облеклото – панталони, връхни облекла, обувки, би трябвало са единствено като декор.
Когато решите да сложите такава блуза, дънките би трябвало да са изчистени, в мрачен цвят и без украшения.

Ако прекалите и сложите блуза с щампа и дънки с пръски или раздрани крачоли, ще се натрупат прекомерно доста неповторими детайли и няма да стои добре.
Не комбинирайте подобен вид блузи с ризи, тъй като те са от друг подтекст. Ако е по-хладно, сложете тениска под блузата или едноцветен суичър от горната страна.
С такива блузи можете да отидете на работа, в случай че не се изисква публично облекло, на кино или на среща с другари. Избягвайте да ги носите на бизнес срещи.

Тъй като споменахме и суичъри (или суитшърти) нагоре, дано кажем и за тях по какъв начин могат да се съчетават, тъй като те не са единствено за уикендите.
Ако сте като множеството мъже, пристрастени към блузите с цип и качулка, несъмнено се чудите по какъв начин може да ги носите допустимо на най-вече места.
Разбира се, те не са подобаващи за публична вечеря само че умерено могат да се носят даже на работни срещи в офиса, стига да се съобразите с няколко значими момента:
Суитчърите, с цел да стоят добре:
Не би трябвало да са торбести, за това пробвайте един номер по-малък от този, който всекидневно носите. Може да се окаже, че е вашият.

Трябва да са едноцветни: в случай че желаете да ги превърнете в дреха за работа, заложете на един мрачен цвят и по-качествена материя.
Суитчърите се съчетават добре и с чино панталони, само че техният най-хубав другар са дънките.
Ако следвате тези правила, можете да сте спокойни, че сте съчетали добре главните детайли от мъжкия дрешник – мъжката блуза и суитчъра.

Изберете вашите модели на Bolf.bg - за същински стилни мъже Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family: " Times New Roman " ; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР