В любовта трябва да знаеш всичко за своята половинка. Така

...
В любовта трябва да знаеш всичко за своята половинка. Така
Коментари Харесай

Обичаш някоя от тези 5 зодии? Трябва да знаеш нещо за тях...

В любовта би трябвало да знаеш всичко за своята половинка. Така шансът да останете вечно дружно е доста по-голям. Ето какво би трябвало да знаеш за тези 5 зодии. Макар и да се разграничават радикално една от друга, има общи неща, които ги сплотяват. Ако обичаш човек от зодия...
Близнаци, Рак, Везни, Водолей или Риби... прочети това:

1. Не разделят любовта си с никого. Стават неузнаваеми, когато усетят, че имат конкуренция. Ще си тръгнат с гордо вдигната глава и в никакъв случай повече няма да ги видите.

2. Докачливи са на тематика някогашни... от време на време поради огромната численост, различен път - тъкмо противоположното. Не ги питайте за предходни любови и минали истории. Няма да ви кажат нищо, което не значи, че крият кой знае какво. Просто оставят предишното си настрани.

3. Държат на взаимоотношенията в спалнята толкоз, че в случай че нещо не върви - не вършат взаимни отстъпки. Просто са буйни натури и имат потребност от буен сътрудник.

4. Ревнивци са - не им давайте мотиви, тъй като има късмет да спите на дивана.

5. Държат извънредно доста на външния тип на своята половинка. За тях е значимо до себе си да имат добре поддържан сътрудник, което приказва за почитание - както към тях самите, по този начин и към половинките им.

6. Мразят лъжите във всичките им форми. Не признават понятието " дребна или благородна неистина ". Усетят ли, че криете нещо от тях, бързо ще изгубят доверието си към вас. Понякога - вечно.

7. Податливи са на изкушения, за това би трябвало да са сигурни в индивида до себе си, с цел да не наклонен от правия път. Бъдете половинка за образец и няма да има защо да се тревожите.

8. Искат семейство, само че на по-късен стадий. Не ги притискайте, дайте им време и няма да стане и ден по-рано от времето, в което те ще се почувстват подготвени.

9. Резки с в разногласия и могат да създадат живота ти черен за дреболии. Това е един минус, който много вгорчава другояче сладкия ви взаимен живот.

10. Обичат мощно! И в това няма подозрение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР