В любовта срещаме различни типове мъже. Всеки ни привлича или

...
В любовта срещаме различни типове мъже. Всеки ни привлича или
Коментари Харесай

5 знака, че имате връзка с мъж с ниска стойност

В любовта срещаме разнообразни видове мъже. Всеки ни притегля или отблъсква по друг метод. Може би няма жена, която да не е харесвала или да не е била във с мъж с ниска стойност. Под стойност разбирайте всички качества, които дефинират една персона като такава, един мъж като мъж, неговите равнища на убеденост, благородство, грижа и т. н.

Ето няколко признака, че имате или се срещате с мъж с ниска стойност.

Не приема вашето „ не “
В една здравословна любовна сътрудниците би трябвало да бъдат себе си. Да не се опасяват да изразят особеното си мнение, тъй като другият не би го приел, би подлагал на критика и даже прекратил връзката. Когато сте попаднали на мъж с ниска стойност, той няма да може да приема вашите страсти и друго мнение в обстановки на спор да вземем за пример. Това значи, че вие имате мнение, позиция, които може да му се виждат застрашаващи самочувствието му.
свързани новини8589на 18.07.20215867на 13.03.2021
Кара ви да се чувствате зле
Още един симптом че сте в любовни взаимоотношения с мъж, който има ниска стойност е отношението му към вас в избрани обстановки или като цяло. Потискането на дамата е метод той да си увеличи самочувствието, в някои случаи да се опита да ви задържи, манипулирайки ви. Как става това? Може да е в обстановки, в които си говорите благо – да спомене, че му се желае да сте по-слаба да вземем за пример или пък да ви съпоставя с други дами и какво ли още не. Колкото по-малка се усеща една жена в компанията на мъжа до себе си, толкоз по-ниска е неговата стойност. Такива мъже карат дамата да се съмнява непрекъснато в своята стойност, оставят я в напрежение, че може да бъде елементарно сменена.

Обърнете внимание на неговите другари
Когато харесваме някого ни е мъчно да забележим неговите негативи или най-малко първоначално. Понякога приятелският кръг на мъжете е тяхно огледало. Обърнете внимание какви са приятелите на мъжа, който ви притегля. Дали са стойностни персони или се среща с хора, които са на неговото и даже под неговото равнище.

Той е сребролюбец, освен към вас, само че и към другите хора
Обърнете внимание на това по какъв начин той харчи пари, когато е с вас и когато пазари за себе си. Обикновено мъжете с ниска стойност не са великодушни към дамите, които харесват. Винаги броят подаръците, цената на изхарчените пари и считат, че партньорките им харчат доста. Така са и към останалите хора, само че когато решат да харчат за себе си, са подготвени да задоволят всичките си стремежи.

Чувствате се зле при мисълта да спите с него
Или казано в резюме, прави ви усещане, че не се поддържа изключително, а знаем, че с цел да имаме приятни полови преживявания, персоналната хигиена е преди всичко. Първоначално може да се окаже, че им а обстановки, в които го оправдавате за това, само че персоналната хигиена е нещо, с което не трябва да се прави компромис.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР