В любовта и в политиката е важно да можеш да

...
В любовта и в политиката е важно да можеш да
Коментари Харесай

Бъдещето на управляваща коалиция не зависи особено много от тези избори, смята Валери Симеонов

В любовта и в политиката е значимо да можеш да чакаш. Така водачът на НФСБ Валери Симеонов разяснява пред БНР локалния избор и изчакването на финалните резултати.

По думите му бъдещето на ръководеща коалиция не зависи изключително доста от тези избори . Зависи по-скоро от вътрешните взаимоотношения, от осъществяването на програмата и от допускането на корист с власт, сподели той.  Тези избори сякаш бяха с по-малко нередности , разяснява Симеонов. На предните избори имаше повече сигнали за нередности и като цяло нещата в България вървят към възстановяване на изборната конюнктура, добави той.

Лошото е, че вотът става все по-малко политически , все по-малко избор за стратегии и задължения , а се трансформира в колективен и бизнес избор, изключително в по-малките обитаеми места , счита Симеонов. А въпреки това става конформистки избор - да гласуваме за тези, които ще завоюват, добави той.

Затова съгласно Валери Симеонов доста огромна е ролята на социологическите изследвания и на медиите. Вотът на гласоподавателите стартира да бъде неполитически и непринципен, това ме тормози, сподели още водачът на НФСБ. Няма смяна на протоколи и пренаписали протоколи, всеобщо пазаруване на гласове до секциите и в секциите сякаш понижа, добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР