В любовното тефтерче на басиста на Ку-ку бенд Георги Милчев-Годжи

...
В любовното тефтерче на басиста на Ку-ку бенд Георги Милчев-Годжи
Коментари Харесай

Годжи и Маестрото ходили на нуди плаж, за да зяпат мацките

В любовното тефтерче на басиста на „ Ку-ку бенд ” Георги Милчев-Годжи попадат имената на не една тацьорки от балета на „ Шоуто на Слави ”. От години китаристът има славата на плейбой, само че в предишното на музиканта по никакъв начин не му вървяло с дамите, научи HotArena.

Годжи и водачът на бенда Евгени Димитров-Маестрото крият лют факт от предишното си. Двамата се познавали от 8-и клас на музикалното учебно заведение в Плевен. Когато били в десети клас, бъдещите музикални звезди ходели на нудитски плаж единствено, с цел да зяпат голите дами. 

„ Решихме да вървим на нудистки плаж, тъй като в десети клас по това време къде ще видиш гола жена? Нямаш късмет! Нямаше интернет тогава. За да разгледаме от по-близо дамите, си носехме цигари, само че преднамерено не носехме запалки. И ходехме при тях, питахме ги „ Шпрехен зи дойч? ” И по този начин гледахме от близко всичко ”, искрено споделя Годжи, представен от " Уикенд ".

Преди да се задоми за 23 години по-младата от него Надежда Дончева, която преди 9 месеца му роди момиченце, Годжи се вихреше на любовния фронт като за последно. Зад гърба си музикантът има един 20-годишен брак с ученическата си обич Даниела. Двамата вдигнали женитба незабавно откакто приключили учебно заведение, едвам 18-годишни. След гимназията Годжи бил свикан да извърши дълга си към страната и по-големият му наследник Цветомил проплакал още до момента в който баща му отбивал военната си работа. 6 години по-късно се родил и по-малкият Волен. По това време Годжи към този момент бил прочут с „ Ку-ку бенд ”, пътувал всеки ден до София, а животът му претърпял цялостна смяна. Даниела мъчно издържала на безкрайните му закъснения и отсъствия и най-после двамата се разделили.

След развода жена му запазила другарски връзки с Годжи, който сменяше гаджетата едно след друго. Най-одумвана от връзките му бе тази с шефката на балет „ Дива ” Зорница, която се трудеше в „ Шоуто на Слави ”. Любовният им романс завърши с плевел скандал. Годжи и Зорница се разделиха с люти свади и взаимни обвинявания. Драмата посред им бе толкоз огромна, че Зорница напусна с гръм и тропот шоуто заедно с балета си. Музикантът се утеши при младата танцьорка Станислава Лефтерова, само че в последна сметка разликата във възрастта им си сподели думата и връзката им се разпадна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР