В Лондон започнаха съдебните изслушвания по бракоразводното дело на шейх

...
В Лондон започнаха съдебните изслушвания по бракоразводното дело на шейх
Коментари Харесай

Избягалата принцеса и шейхът на Дубай се развеждат

В Лондон започнаха правосъдните чувания по бракоразводното дело на шейх Мохамед бен Рашид Ал-Мактум и избягалата му брачна половинка Хая бин Ал-Хюсеин, оповестява вестник „ Телеграф “.

 
Неотдавна шейхът подаде иск за бракоразвод и отсъждане на родителските права върху двете му деца, напомня БГНЕС.
 
Принцесата, която участва персонално на чуванията, също упорства за право на настойничество върху децата. Освен това е подала заявление в британски съд с искане бракът да бъде приет за принудително подписан и да бъде издадена ограничаваща заповед поради закани и тормоз.

 
Британският таблоид „ Сън “ заяви преди време, че дамата на шейха е избягала от страната дружно с 11-годишната им щерка и 7-годишния им наследник, както и с 31 милиона лири (около 39 милиона долара). Първоначалната информация, че принцесата е избягала в Германия, където е поискала леговище и е подала документи за бракоразвод, не бе доказана от способените управляващи в страната.
 
По неофициални данни, министър председателят на Обединените арабски емирства е изискал от управляващите в Берлин да му дават дамата и децата, само че е получил отвод.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР