В Лондон се състоя европейската гала премиера на първия самостоятелен

...
В Лондон се състоя европейската гала премиера на първия самостоятелен
Коментари Харесай

Българската грация Невяна Владинова на премиерата на „Капитан Марвел“ в Лондон

В Лондон се състоя европейската церемония премиера на първия независим филм за жена-герой във вселената на Marvel – „ Капитан Марвел “.
 
По синия килим в английската столица дефилираха звездите на лентата Бри Ларсън и Самюел Л. Джаксън, както и още куп звезди от света на шоубизнеса. Сред тях бе и прелестната Невяна Владинова.
 
Една от най-успешните ни самостоятелни състезателки по художествена гимнастика беше избрала строга визия за събитието, а точно известния в последно време за звездните дами смокинг.
 Невяна Владинова на премиерата на Капитан Марвел в Лондон Невяна Владинова на премиерата на „ Капитан Марвел “ в ЛондонФорум Филм България
С бурни аплодисменти беше посрещната зашеметяващата Бри Ларсън, която влиза в ролята на най-могъщия супергерой на Marvel.-->

 
Блондинката прикова погледите на почитатели и фешън критици с неповторима синя рокля, в която изглеждаше като същинска принцеса.
 Бри Ларсън на премиерата на Капитан Марвел в Лондон Gulliver/Getty Images
Един от най-обичаните холивудски артисти -  ветеранът Самюел Л. Джаксън, също провокира голямо неспокойствие измежду присъстващите.
 
По синия килим в Лондон минаха и актьорите Джуд Лоу, Лашана Линч, Джема Чан. Режисьорите на „ Капитан Марвел “ Анна Боден и Райън Флек също участваха на формалната вечер.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР