В логистични центрове на големите компании в Нидерландия заплащането се

...
В логистични центрове на големите компании в Нидерландия заплащането се
Коментари Харесай

Защо хората от морето избират Нидерландия за работа през есента и зимата

В логистични центрове на огромните компании в Нидерландия заплащането се реализира всяка седмица

През миналите години от ден на ден се ускорява наклонността локалните хора, живеещи в Бургас, Поморие, Несебър, Ахелой, Руен, Камено и другите градове от района, да избират през есента и зимата да работят в Нидерландия, Германия или Англия, а през лятото да се прибират към родното Черноморие.

Една от най-предпочитаните позиции, даваща опция да спечелиш пари в Европа през зимните месеци, е тази на работещите в огромните логистични центрове в Нидерландия.  

По данни на водещата компания в подбора на личен състав – OTTO Work Force, от ден на ден хората от морето избират Нидерландия за работа, тъй като температурите са умерени и сходни с тези в България. Но не това е главното несъмнено, а възнагражденията.  Те са това, което стимулира най-силно, търсещите работа. Възможностите за кариерно развиване в едни от най-хубавите компании в страната на лалетата, измежду които DHL, CEVA, DSV, Томи Хилфигър и други са огромни.

„ Много хора вземат решение да стартират в логистичните центрове, с цел да си обезпечат краткотрайна претовареност, само че нещата се развиват в друга посока. От складов чиновник можеш да станеш и тийм водач, супервайзор и даже управител след време, в случай че положиш регулярни старания. Имаме десетки такива образци “, разясняват от OTTO Work Force.

В логистични центрове на огромните компании в Нидерландия заплащането се реализира всяка седмица, което е идеално за хора планиращи разноските, приходите и спестяванията си.

От OTTO Work Force допълват, че всички назначени могат във всеки един миг да се свържат с български координатор, а в самите компании към този момент има доста българи, които спомагат на новопристигналите.

От компанията за асортимент на личен състав прецизират, че работните часове, за които се подписва контракта, са обезпечени, а чиновниците получават сигурност и почитание на всички места – на работа и отвън работната среда.

Технологично – позицията в логистичните центрове, също е доста модерна. Например, благодарение на мобилно приложение, назначените наблюдават за работните си смени и виждат какво ще е възнаграждението им.

Начинът на живот в страната на лалетата също подхожда на хората от морето. Доста постоянно, те се увличат и по здравословно напредване до работа и назад – с велосипед, най-много тъй като построените инфраструктури за това са налични и в чудесно положение.

Възможността да се върнат за сезона по морето, в случай че заминат през септември за Нидерландия, също е измежду плюсовете, които се харесват на хората, посещаващи офисът на OTTO Work Force в Бургас.
 Офисът се намира в Бизнес център „ Бриз “ на площад „ Царица Йоанна “ 11-13 (срещу Автогара Юг).  Телефоните за контакти и запитвания са: +359883699967 и +359883699968
И не на последно място, в Нидерландия съвсем всеки приказва, като втори език – британски, тъй че това е отлична опция и да подобрите равнището си на притежаване.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР