В лагера на Реал Мадрид останаха бесни от съдийството на

...
В лагера на Реал Мадрид останаха бесни от съдийството на
Коментари Харесай

В Реал роптаят срещу ВАР и съдията след издънката

 Треньорът на Реал пое виновността за тежката загуба от ЦСКА Москва
В лагера на Реал Мадрид останаха гневни от съдийството на мача от 18-ия кръг на испанската Ла Лига с Реал Сосиедад. Гостите изненадващо завоюваха с 2:0 на " Сантяго Бернабеу " и изхвърлиха " белия балет " от Топ 4.

След края на срещата треньорът Сантяго Солари, капитанът Серхио Рамос и Лука Модрич се нахвърлиха словесно против основния рефер на срещата Хосе Луис Мунуера Монтеро.

" В началото изгубихме централизация и допуснахме гол. Направихме всичко допустимо да се върнем, само че не успяхме да осъществяваме ситуациите си. После пристигна и неприятният епизод. Срещу Винисиус Жуниор имаше очевадна дузпа. Това е противоречив миг и в случай че ВАР не се употребява в тези обстановки, няма смисъл от системата ", сподели Солари.

Рамос беше още по-краен в изявлението си и съобщи, че Реал не е получи две 100%-ви дузпи.

" Особено моментът с Винисиус е абсурден. Що се отнася до мен, Ияраменди ме бутна, само че си свърши добре работата, като убеди съдията в противоположното. Винаги съм призовавал за въвеждането на ВАР и подкрепям тази система, само че нямам визия за какво арбитърът не я употребява. Просто не мога да го схвана. Искаме правдивост в тези моменти. От дълго време не съм виждал нещо сходно ", показа Рамос.

Лука Модрич също не съумя да сдържи гнева си след загубата.

" Изобщо не сме на нашето равнище... Правим ла*но след ла*но! Трябва да се научим да си приказваме почтено и искрено... Изобщо не е въпрос на шанс протичащото се. Създадохме доста положения в мача, само че топката не влизаше и ние отстъпихме. Има си избрани аргументи, поради които не се получават нещата. Реферът може и да не е имал ден, само че нашият проблем не е нито той, нито ВАР. Въпреки че и това усложнява нещата. Нашите проблеми обаче са други! ", съобщи Модрич.

Междувременно, Реал публично разгласи привличането на гения Брахим Диас от Манчестър Сити. " Белия балет " заплати 17 млн. евро за 19-годишния футболист.

Договорът на халфа ще бъде за 6 години и половина. " Гражданите " резервират 15% при предстоящ трансфер на младока, като той става 40%, в случай че бъде продаден на Манчестър Юнайтед. Днес Диас ще премине медицински проби, след което ще бъде показан публично.

" Реших да се сбогувам с Манчестър Сити, където израстнах. Дойдох тук като дете, а в този момент съм професионален футболист. Благодаря на всички, тъй като тук станах и по-добър човек ", написа Диас в " Instagram ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР