В Курск лек автомобил изчезна напълно в дупка, оставена при

...
В Курск лек автомобил изчезна напълно в дупка, оставена при
Коментари Харесай

Лада внезапно изчезна в дупка на пътя

В Курск лек автомобил изчезна изцяло в дупка, оставена при ремонтни действия.

Водачът по знамение не е потърпевш, оповестиха пред кореспонденти от районното ръководство на Министерството на вътрешните работи.

Видеото, което се появи в каналите на Telegram в неделя, демонстрира по какъв начин кола, движеща се в дясната лента на пътното платно, ненадейно потъва в земята.

Според полицията случаят е станал през вчерашния ден на ул. Павлова. Мъж, роден през 1996 година, ръководещ ВАЗ-2112, се е движел от страната на площад „ Перекалски “ към улица „ Радищев “.

" По пътя против дом 6, по предварителни данни водачът е изгубил надзор и е позволил излизане в ров “, споделиха от ведомството.

Губернаторът на Курска област Роман Старовойт изиска да се намерят и санкционират отговорните за случая.

Ръководителят на региона разпореди да се проверят текущите пътни работи „ за сходство с всички правила и правила “.  " Моля ви да поемете контрола върху следствието на този случай. Необходимо е да се проучват всички аргументи за случилото се и да се подсигурява, че отговорните за случилото се ще бъдат осъдени ", сподели още Старовойт.

По данни на Министерство на вътрешните работи вследствие на злополуката е потърпевш единствено автомобилът. 

От клона в Курск на PJSC " Quadra - Power Generation "  уточниха, че се ремонтира трасето за топлофикационните тръби в сектора от улиците " Радищева " и " Павлова ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР