В крупен инвеститор е на път да се превърне фолк

...
В крупен инвеститор е на път да се превърне фолк
Коментари Харесай

Луна влиза ударно в имотния бизнес

В огромен вложител е на път да се трансформира фолк певицата Луна . Тя към този момент е направила няколко инвестииции в имотния бизнес и това е единствено началото.

„ Започнах да извършвам своя бизнес проект, а точно да влагам в България, като сега се занимавам с реновацията на хотел край морето, купих и няколко жилището на Черноморието “, споделя певицата на парчето „ Тук-там, на места “.

И добавя: „ Гледам да изляза от материалното и стартирам да продавам част от старите си парцели, в това число и къщата ми в Австралия е оповестена за продажба . Искам да направя цялостна смяна в целия ми обичай. Идеята ми е да се освободя от всичко остаряло и да влагам в нови здания, тъй като виждам, че в България има огромна вероятност. Искам да дам работни места на младежите.

Възнамерявам идващите години да съм в България и да влагам в нея, без да се преценявам с пандемии и международната обстановка. Хората са обезпокоени, само че аз виждам хубавата страна на обстановката. Смятам, че тя пристигна, с цел да ни осъзнае, да понамести хората, да се обърнем към духовното, да се насочим към вярната работливост и работа, а не да се оплакваме.

Виждам положителното на всички места към мен, хората се обръщат към духовното, оказват помощ си и това ме стимулира. Не усетих тази година, толкоз съм ангажирана и в никакъв случай не съм имала нужда от вървене по молове и да съм всред доста хора. Сега обстановката ми оказва помощ доста, тъй като в битов проект мога да осъществявам доста неща. Ремонтирам огромна част от парцелите си и влагам в нови неща “, разяснява Луна .

Самата тя съблюдава всички ограничения против вируса и се събира единствено с доверени и тествани другари, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР