В крайна сметка правителството е в своето право да вземе

...
В крайна сметка правителството е в своето право да вземе
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: СУ не е срещу преструктурирането на болница, а против неяснотата

В последна сметка държавното управление е в своето право да вземе решение, което желае във връзка с една държавна болница, само че би трябвало да си дава сметка и за последствията. Медицинският факултет не трябва да бъде разрушаван с лека ръка, защото и самите педиатри са срещу концепцията за основаването на педиатрична болница
Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия някогашният вицепремиер и образован министър Даниел Вълчев.

,,Софийският университет не е срещу преструктурирането на която и да е болница, ние сме срещу неяснотата. В последна сметка държавното управление е в своето право да вземе решение, което желае във връзка с една държавна болница, само че би трябвало да си дава сметка и за последствията. Надявам се, че в този момент нещата ще се успокоят, има настройка те да бъдат решени позитивно до Коледа. Няма преднамереност от наша страна``, разяснява той концепцията на кабинета за преструктурирането на държавната болница " Лозенец " в детска.

По думите му медицинският факултет не трябва да бъде разрушаван с лека ръка, защото и самите педиатри са срещу концепцията за основаването на педиатрична болница.

Машинното гласоподаване елементарно може да се провежда. То няма да усили изборната активнот, само че ще спомогне за изчистването на изборните описи и на второ място ще отстрани риска от броенето. Не за друго, само че съм чувал, че когато станеш член на изборна комисия, започваш да не можеш да броиш вярно. По думите му номерата в бюлетините съвсем несъмнено ще отпаднат.

,,Постоянно се вършат промени в Изборния кодекс преди избори. Това съгласно мен е погрешно. Но е значимо да се запомни следното нещо - не е допустимо да се реши политически проблем с юридически средства``, уточни Вълчев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР