В края на юли американският певец Ник Джонас предложи брак

...
В края на юли американският певец Ник Джонас предложи брак
Коментари Харесай

Приянка Чопра и Ник Джонас си казаха „Да”

В края на юли американският артист Ник Джонас предложи брак на боливудската звезда Приянка Чопра. Той й подари пръстен единствено два месеца след запознанството им, до момента в който се любуваха на любовта си в Лондон.

Още месец преди да получи сантименталното предложение 36-годишната актриса побърза да заведе Ник в родината си и да го запознае с майка си и фамилията си.

Предложението пък не изненада близкия кръг другари към 25-годишния музикант. Пред сп. „ Пийпъл ” тогава те разясниха, че в никакъв случай не са виждали Ник толкоз благополучен и увериха, че артистът приема доста съществено връзките си с Приянка.

И доказателство за желанията му идва единствено няколко седмици след годежа им в английската столица.

Двойката още веднъж се върна в Индия, където проведоха обичаен годежен обред. Церемонията свърза Ник и Приянка като брачен партньор и брачна половинка пред Шива.

Влюбените побързаха да споделят фотоси от щастливия ден с почитателите си в обществената мрежа.

На фрагментите актрисата е с яркожълта рокля, направена от естествени материали, а артистът - с обичаен мъжки костюм от шерван и бяла риза.

След екзотичната гала в Мумбай, в този момент приятелите на Ник и Приянка чакат от тях радостно празненство и в Съединени американски щати. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР