В края на януари светът се прости с тв легендата

...
В края на януари светът се прости с тв легендата
Коментари Харесай

Вдовицата на Лари Кинг оспорва завещанието му в съда

В края на януари светът се елементарни с тв легендата Лари Кинг, който умря на 87-годишна възраст. Един от най-популярните водещи в историята на американската телевизия остави в наследство благосъстояние в размер на към 2 милиона $. Но измежду хората, които ще получат нещо от парите му, не попада брачната половинка му. По тази причина 61-годишната Шон Саутуик Кинг ще опита да оспори наследството в съда, написа ladyzone.bg.

Документът е изменен към година преди гибелта на Лари Кинг, когато се е разделил със брачната половинка си. В момента на гибелта на тв иконата, двамата са били в развой на бракоразвод. Тя не е била осведомена с смяната и е смятала, че в действие е към момента наследството от 2015 година, с което е била осведомена и което ѝ е давало надзор върху благосъстоянието на водещия.

Според новото наследство всичките му средства би трябвало да бъдат разграничени по равно сред петте му деца. За страдание, Лари Кинг претърпя двойна покруса през 2020 година, когато две от тях починаха единствено с няколко седмици разлика едно от друго - щерка му Чия умря от рак на 51 години, а синът му Анди - от сърдечен удар на 61.

Самият Кинг издъхна при започване на 2021 година, откакто се разболя от Коронавирус и явно не е имал време да оправи текста в наследството.

Лари Кинг и Шон Саутуик се ожениха през 1997 година и прекараха дружно 22 години. През 2019 г,. се разделиха и през 2020 година водещият подаде молба за бракоразвод и изясни, че връзките им са стигнали до миг, от който към този момент не могат да не престават: " Имахме доста огромна възрастова разлика и това се отрази отрицателно ", изясни той в изявление от 2020 година " Освен това тя е религиозна мормонка, а аз съм агностик, тъй че от време на време и това създаваше проблеми. "

Основанието на Шон да желае да оспори наследството е, че след раздялата си, двамата с Лари Кинг са поддържали връзка един с различен и е имало късмет той да размишления и да я одобри назад.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР