В края на миналата седмица служител на Затворническото общежитие в

...
В края на миналата седмица служител на Затворническото общежитие в
Коментари Харесай

Сигнал за наркотици в затвора в Самораново

В края на предходната седмица чиновник на Затворническото общежитие в село Самораново е подал сигнал в полицията в Дупница за открита кутия наоколо до оградата, с бяло прахообразно вещество. Служителите на реда незабавно реагирали на сигнала и ревизирали кутията. При направения полеви наркотест, веществото реагирало на амфетамин. По случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница.
Припомняме ви, че преди месец, чиновници на различен затвор в Кюстендилска област - в Бобов Дол, откриват на територията на пандиза - канабис, кокаин и хероин. На сигнала тогава неотложно се отзовова дежурната полицейска група към районното ръководство, която иззе наркотичните субстанции.
В необятния център на град Кюстендил през вчерашния ден чиновниците на реда са задържали и 22-годишен юноша за владеене на наркотични субстанции. При осъществената инспекция, от него е конфискувана опаковка канабис, като типът на наркотичното вещество е открит с полеви наркотест. Младежът е от с. Невестино, по случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) - Кюстендил, известен е дежурен прокурор.
В края на предходната седмица в Дупница, служители на реда са открили 20-годишен юноша с над 10 грама амфетамин. Проверката, чиновниците направили в града, конфискуваната опаковка с бяло прахообразно вещество е с тегло 10.531. Видът на наркотичното вещество е открит с полеви наркотест. По случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница, известен е дежурен прокурор, съобщи за сътрудник на Actualno.com от града, Катя Табачка, представител на ОДМВР - Кюстендил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР