В края на миналата седмица Сашо Кадиев изненадващо не се

...
В края на миналата седмица Сашо Кадиев изненадващо не се
Коментари Харесай

Ето защо Сашо Кадиев замина за Израел с Ивелина

В края на предходната седмица Сашо Кадиев изненадващо не се появи на работа и Деси Стоянова трябваше не за първи път да води сама " Преди обед " по bTV. Причината още веднъж е обвързвана с персоналния живот на артиста.

Откакто е с новата си жена Ивелина Чоева, която е с съвсем 14 години по-млада от него, Кадиев е като отвързан - двамата обикалят дружно под дърво и камък и от ден на ден наподобяват като хора, взели значими решения за взаимното си бъдеще написа Шоу Блиц.

В момента тв водещият и моделката са в Тел Авив, Израел, в компанията на още две дами, едната от които е някогашната брачна половинка на Даниел Петканов - Алекс Богданска. Причината - рожденият ден на Ивелина.

Любопитна детайлност е, че предишното лято, когато още Петканови бяха семейство, посетиха с дружно с Ивелина и Сашо Италия, а тази година единствено състава е друг.



Красавицата очевидно е решила тази година да чества в доста стеснен другарски кръг, само че пък за сметка на това с доста щур ваучър, в случай че съдим по фотосите в обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР