В края на миналата година Селин Дион разкри, че страда

...
В края на миналата година Селин Дион разкри, че страда
Коментари Харесай

Колко се е влошило състоянието на Селин Дион

В края на предходната година Селин Дион разкри, че страда от рядко заболяване. Синдромът на скованата персона включва мощни мускулни конвулсии, непрекъсната болежка и вдървеност, която бързо може да принуди пациентите да останат приковани на легло или инвалидна количка.
 Сериозната причина за анулацията на концертите на Селин Дион
Сериозната причина за анулацията на концертите на Селин Дион

Певицата е решена да се върне на сцената

Явно положението на 55-годишната канадска певица се утежнява, тъй като сестра й Линда се е преместила да живее с нея в дома й в Лас Вегас. Информацията е споделена от друга тяхна сестра, Клодет пред Le Journal de Montreal.

" Тя (Селин - б.а.) изслушва всичко от топ откривателите в региона на тази рядка болест. Според мен обаче тя би трябвало на първо място да си почива. Свикнала е да не стопира, постоянно да се пробва да е най-хубавата в това, което прави. А в един миг сърцето и тялото ти се пробват да ти кажат нещо. И би трябвало да ги чуеш. "

Клодет добавя, че за момента не са разкрили лекарство, с което могат да третират синдрома, само че не престават да се надяват. " Вярваме в нея. Вродено й е да е дисциплинира във всяка област в живота си ", цитират я от Hello.

е най-малката от 14 братя и сестри. Диагнозата й " синдром на скованата персона " през декември 2022 година пристигна след месеци, през които певицата анулира всички концерти от турнето си Courage поради мускулни болки.

Феновете на певицата бяха обнадеждени, когато тази пролет тя записа няколко нови песни за кино лентата с Приянка Чопра " Отново обич " и даже взе участие в някои подиуми от него. Очевидно обаче огромната битка за подобрението на Селин занапред стартира.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР