В края на миналата година британското издание “Мирър направи шеговито,

...
В края на миналата година британското издание “Мирър направи шеговито,
Коментари Харесай

Официално: Депеш Мод са най-изисканата британска група

В края на предходната година английското издание “Мирър ” направи шеговито, само че напълно правдиво изследване за да откри коя е най-интелектуалната, най-изтънчена британска поп или рок група – и надлежно коя покрива същите критерии, само че с противоположен знак.

Екипът на изданието проучва над 6000 разнообразни текстове на песни и пресметна какъв брой години обучение са нужни, с цел да бъдат разбрани те и Депеш Мод се оказаха английската група, чиито послания крият най-голямото интелектуално предизвикателство към почитателите й.Песните на Депеш изискват към 10,3 години обучение, което е еквивалентът на един средностатистически 15-годишен. Това равнище е по-високо даже спрямо митове на поп и рок музиката от Англия като Бийтълс, Дейвид Боуи или Куийн. На второ място се подрежда Елтън Джон, следван от Дайър Стрейтс, Пет Шоп Бойс и Дейвид Боуи. Изненадващо считаният за лековат Роби Уилямс се появява на седмо място.

Яснотата и сложността на всеки текст е била оценена по одобрени статистически способи благодарение на така наречен показатели Coleman Liau и SMOG – два логаритъма, употребявани в практиката за установяване на компликацията на текстовете в образователните принадлежности в Обединеното кралство.

Най-лесен и простоват от всичките 6093 текста се оказва “ABC (Freeform) ” на Юритмикс, който съдържа единствено 26-те букви от латинската писменост, изречени с британските им имена една след друга.

А ето и Топ 10 класациите на най-интелектуалните и най-широкодостъпните британски банди и музиканти.

 

Топ 10 на най-изисканите групи и музиканти
Депеш МодЕлтън ДжонДайър СтрейтсПет Шоп БойсДейвид БоуиРод СтюартРоби УилямсЮ Би ФортиКуийнДеф Лепард
 

Топ 10 на най-достъпните групи и музиканти
Лед ЦепелинХуСмитсБийтълсДжетро ТълДжой ДивижънФлийтууд МакЕкс ЕксПол МакартниКолдплей
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР